gemkapocs 2009.02.19. 10:40

oktatási anyag

telefon:

szia, icuka vagyok a pesti irodából. figyelj csak, amikor küldesz fel anyagot a jelentkezőkről, akkor az A és B lapot tűzőgéppel kapcsold össze, de a C és D lapot már csak gémkapoccsal, és utána tedd csak az E lapot az F-fel gémkapoccsal összefogva a többi után, és ha van G lap, azt meg tűzd az AB alá, mert nem ilyen sorrendben küldted, de semmi baj, mi itt szétszedtük és összeraktuk jól, de ott van nálad is az oktatási anyag, az segít, vagy ha gondolod, tűzd ki magadnak az asztalra, hogy hogyan kell összerakni az anyagot, és bármi kérdésed van ezzel kapcsolatban, nyugodtan hívj fel, ne aggódj semmi baj, és hívj ha vmi gond van...

(ha holnap letelefonál vki, hogy a kapcsot ne ferdén tűzzem, hanem vízszintesen, akkor felmondok, mert az már egyértelmű bizonyítéka lenne annak, hogy ezen egyszerű munka elvégzésére sem vagyok alkalmas)

A bejegyzés trackback címe:

https://gemkapocs.blog.hu/api/trackback/id/tr13952383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása