gemkapocs 2009.09.03. 15:49

táppénzespapír

ha egyszer hivatalosan táppénzen vagyok, mégse vehetem fel a céges hívásokat, mer belehallatszódik, hogy felvétel, ennyi, a technikusokat kérem, hogy azt a fényt takarják ki. és akkor mit mondok? betegen fekszem és nagyon hangos a tévé? munkaidő végén elvonultam és visszahívtam legalább a felettesem, hiszen csak ő 18 nemfogadott hívást produkált. - szia erzsi, látom kerestél, ne haragudj, mondjad. - mire ő kimérten:

- szia. nem haragszom. csak kellemetlen. hogy nem érlek el pedig betegszabadságon vagy (?? - a szerk.) és a munkaügyes emília rajtam keres, mert ő sem ér el, és kérdezte, h én vállalom-e a felelősséget érte, h neked biztosan van táppénzes papírod (?? - a szerk.), mert ha utólag derül ki, h nincs, az nagy baj.

- értem. van. és kétszer beszéltem már a munkaügyessel

A bejegyzés trackback címe:

https://gemkapocs.blog.hu/api/trackback/id/tr371357931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

katta 2009.09.07. 19:12:13

"nem érlek el pedig betegszabadságon vagy"

ez annyira tipikus....

katta 2009.09.07. 19:13:57

egyébként:

"Katalin, amit ma adott névjegykártyát, azon nincs rajta a száma"
"De igen, rajta van, a céges. Amin most beszélünk az a magán számom."

ez sem jobb...
süti beállítások módosítása