középkorú, szemüveges, mindig cikkeket, de azt sokat fénymásoló hölgy (akit, ha képen mutatnák, falusi háziasszonynak gondolnék) aszondja: a fiam sajnálta a múltkor, h nem voltál itt, mikor jött, nem látta 'azt a kedves szép lányt'. nahát. (a fia is nagyobb darab, de visszafogott kedvesség ül ki az arcára, olyan "édesanya-jól-megnevelte-és-leszabályozta" típus, egyszer 1 szál rózsa lógott a kezében, míg türelmesen megvárta, hogy megszólítom, mit akar) mondja tovább a nő: őt szoktam beküldeni ide, ha faxolni kell, szokja a papírizációt, jogra jár.

A bejegyzés trackback címe:

https://gemkapocs.blog.hu/api/trackback/id/tr551429152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magyar-magyar szótár 2009.10.21. 02:29:00

Annyira jók ezek a szövegek (post it irodaregény), megérdemelnék, hogy a hogy rendesen legyen kiírva, nem pedig esemesül, h-nak... :)A hö, az olyan emesés...
süti beállítások módosítása